Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

fogorvosi berendezés

kifejezésre
1

Fogorvosi berendezés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Csanád Bútor Kft.

  Csanád Bútor Kft. - Fogorvosi berendezés - Tudakozó.hu Csanád Bútor Kft. - Fogorvosi berendezés - Tudakozó.hu Csanád Bútor Kft. - Fogorvosi berendezés - Tudakozó.hu Csanád Bútor Kft. - Fogorvosi berendezés - Tudakozó.hu Csanád Bútor Kft. - Fogorvosi berendezés - Tudakozó.hu Csanád Bútor Kft. - Fogorvosi berendezés - Tudakozó.hu

  6900 Makó, Rákosi út 6.

  A Csanád Bútor Kft. több mint fél évszázados bútoripari tapasztalattal gyártja tömör tölgyfából és bükkfából készült székeit, és táblásított tömör asztalait, melyeket a megrendelotol, tehát Angliából, Dániából, Franciaországból, Németországból kapott prototípusok alapján gyártja.


  Részletek
 • 2. M-System Egészségügyi Kft.

  1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 65.

  Fogászati eszközök és termékek forgalmazása.


  Részletek
 • 3. Dóm-Dent Bt.

  6720 Szeged, Feketesas u. 11

  Cégünk 1994 óta áll a fogorvosok rendelkezésére fogorvosi berendezések, eszközök, anyagok forgalmazásával.


  Részletek
 • 4. Framident Med Kft.

  1035 Budapest, Vihar u. 18-28.

  Cégünk a fogászati és fogtechnikai termékek forgalmazására szakosodott, több termék forgalmazója. Filozófiája: minőségi áru, minőségi szolgáltatás, a szakma iránti odaadás. Cégünk a forgalmazott termékek nagy részét önállóan importálja 3 kontinensről. A termékek értékesítését több csatornán keresztül bonyolítja: személyesen, ill. óbudai üzletéből; válogatott viszonteladói csapata segítségével, hogy a termékek az ország minden szegletébe eljuthassanak. Fontos feladatának tekinti, hogy a fogorvosok és fogtech...


  Részletek
 • 5. Ortomobil Kft.

  8900 Zalaegerszeg, Dózsa liget 1.

  Cégünk gyógyászati eszközök, segédeszközök és rehabilitációs termékek forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Tess Kft.

  1052 Budapest, Károly krt. 10.

  A Tess Italy célja, hogy megreformálja a magyarországi lakástextil kultúrát, minőséget, stílust és szolgáltatást garantáljon.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak